Ammattilaisen suunnittelemia golftreenejä valmentajan tukipalvelulla.

Kesäkausi on saapunut. Moni golfari haluaa kehittyä, mutta ei välttämättä osaa, jaksa tai tiedä miten harjoitellaan niin, että hyvät suoritukset saadaa siirrettyä kentälle.

Golfholistilla on tähän vastaus! Maanantaina 1.5.2023 klo 8 aloitan golftreenien julkaisemisen nettisivuilleni. Tilaamalla nettisivujen maksullisen puolen saat joka viikon maanantai yhden harjoituksen suoraan uutiskirjeellä sähköpostiin. Tilaus maksaa 10e/kk tai 100e/vuosi. Tilaukseen kuuluu valmentajan tukipalvelu. Voit saada tukea, kysyä tarkentavia kysymyksiä treenistä tai kertoa onnistumisista valmentajalle suoraan yksityisviestillä.

Kaikissa harjoituksissa on pelinomainen meininki. Melkein kaikissa harjoitteissa on selkeä tavoite tai luku, mihin pitää päästä. Voit kisata kaverin kanssa tai ottaa kisaa muiden tilaajien kanssa. Käy kirjoittamassa oma tuloksesi kyseisen treenin keskusteluosioon. Se on näkyvillä vain nettisivun maksullisen puolen tilaajille.

Seuraamalla ja kuuntelemalla Goloffipodia saatat bongata linkin kahden viikon ilmaiseen tutustumisjaksoon!

GOLOFFIPODI, rento golfpodcast (@goloffipodi) • Instagram photos and videos
316 Followers, 159 Following, 60 Posts - See Instagram photos and videos from GOLOFFIPODI, rento golfpodcast (@goloffipodi)