Hinnasto ja palvelut

Golfopetus Tampereella Tammer-Golfin harjoitusalueilla: 60e/ 55min. Varaa oma aikasi varauskalenterista ylävalikosta. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia Golf Pro Henri Hytöselle ja sopia tarkemmin aikataulusta. Puh: 045 78373557 email: golfholisti@gmail.com. Opetuksen voi maksaa Tammer-Golfin Caddiemasterin palvelutiskille.

Etävalmennus: 40e/h. Ota valmentaja mukaan talvitreeneihin tai rangelle puhelimen välityksellä. Voit kysyä neuvoa mentaalitaitoihin, pelin taktiseen puoleen tai voimme analysoida sinun toimintaa kentällä, jos siitä on videota saatavilla. Etävalmennusta varten pitää olla ladattuna Google Meet, Zoom tai Whatsapp tai muu vastaava videochat-sovellus. Voit hypätä Golfholistin järjestämään etätapaamiseen tai voit kutsua minut omaan tapaamiseen. Sovi aikataulusta ja alustasta sähköpostilla golfholisti@gmail.com

Svingianalyysi: 20e Kuvaa svingisi edestä ja takaa käsien korkeudelta. Lähetä tai jaa videot Henrille osoitteeseen golfholisti@gmail.com. Laita halutessasi viestiin lisätietoja kuten: Mitä haluat kehittää? Kuinka paljon pelaat? Mitä toiveita sinulla on golfissa? Henri ottaa sinuun yhteyttä ja sopii palauteajan. Palautteeseen varataan aikaa n. 30min.

Yksilöllinen analyysi ja treeniohjelma: 100e (sisältää svingin, tilastojen, pelitaktiikan ja harjoittelun analysoinnin etäpalaverina (2h), yksilöllisen treeniohjelman talvi- tai kesäkaudelle ja yhden seurantapalaverin etänä valmentajan kanssa (1h))

Henkilökohtainen valmennussuhde: Ota yhteyttä sähköpostilla ja kehitellään sinulle sopiva pitkäaikainen yksilöllinen valmennussuhde. Valmennan golfin lisäksi myös suorituskykyä frisbeegolfissa.

Luennot: Tilaa Golfholisti puhumaan golfin harjoittelusta omaan tilaisuuteesi. Kysy tarjous sähköpostilla